single
[3137]
169987

Ameriška MLS kmalu bogatejša za še enega zvezdnika?

Avtor: Kenny Jan
12. 9. 2022, 16.44

Severnoameriška elitna nogometna liga MLS s svojimi finančno zelo mamljivimi ponudbami postaja vse bolj priljubljena destinacija za velika imena evropskega nogometa, ki so v jeseni kariere. S prestopom čez lužo se v zadnjem obdobju povezuje tudi nekdanjega nemškega reprezentanta.

Govora je o Maxu Kruseju, ki si kruh trenutno služi pri Wolfsburgu. 34-letnik ima za seboj fantastično profesionalno kariero, ki jo je začel pri Werderju iz Bremena, nadaljeval pri St. Pauliju, Freiburgu, Borussii Monchengladbach, se preizkusil tudi v Turčiji pri Fenerbahčeju, se nato kmalu vrnil v domovino in pred prihodom k ‘volkovom’ nosil še dres berlinskega Uniona.

Da je Kruse za nemški nogomet bil sila pomemben člen, priča tudi podatek, da je 14-krat oblekel dres z nemškim državnim grbom in se 4-krat veselil doseženega zadetka.

V jeseni svoje kariere pa po poročanju nemških medijev ne deluje ravno izkušeno in letom primerno. Zaradi pomanjkanja profesionalizma in pripadnosti Wolfsburgu, sta klub in njegov strateg Niko Kovač pred kratkim sporočila, da je Kruse zadnjo tekmo za ‘zelene’ že odigral. Slednje bi rad izkoristil sloviti Inter Miami, ki se je najbolj ogrel za napadalčeve zasluge.

Foto: Boris Streubel/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več