single
[3137,2]
169724

Nagelsmann potrdil: “Vrača se Goretzka”

Avtor: Urban Kolman
10. 9. 2022, 10.34

Nogometaši Bayern so po odličnem začetku sezone, ko so na uvodnih treh tekmah Bundeslige dosegli kar 15 zadetkov, v zadnjih dveh obračunih proti Borussii Mönchengladbach in Union Berlinu pozabili, kje je gol. Obe tekmi sta se končali z neodločenim izidom z identičnim rezultatom 1:1. Prvič v sezoni se je tako poznala odsotnost Roberta Lewandowskega. Serijo remijev so prekinili v ligi prvakov, kjer so z 2:0 premagali milanski Inter.

Danes Bavarce čaka obračun proti Stuttgartu, ekipi, ki spada med štiri ekipe, ki v letošnji sezoni še ne poznajo zmage. Švabi so na petih tekmah zabeležili 1 poraz in kar 4 neodločene izide.

Nagelsmann je pred tekmo potrdil, da manjka Kingsley Coman, medtem ko so ostali igralci nared za obračun. Kljub temu je nekdanji trener Hoffenheima in RB Leipziga v začetni enajsterici napovedal menjave: “Naredili bomo nekaj rotacij v ekipi. Vsi se počutijo dobro. Tudi Joshua Kimmich bo lahko igral.”

35-letnik je potrdil, da bo tekmo prvič v sezoni začel Leon Goretzka, ki se vrača po poškodbi, ter da bo na klopi začel Leroy Sane.

Njegov nekdanji pomočnik na klopi Stuttgarta Pellegrino Matarazzo ima nekaj več težav z manjkajočimi igralci. Poškodovani so Nikolas Nartey, Tanguy Coulibaly in Laurin Ulrich. Zaradi rdečih kartonov manjkata Luca Pfeiffer in Josha Vagnoman.

Bundesliga: Bayern – Stuttgart, ob 15.25 na Š2!

Foto: Alexander Scheuber/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več