single
[3137,2]
168490

Kritiki iz Otoka: “Liverpoolova prodaja Maneja je bil eden najslabših poslov v zgodovini nogometa”

Avtor: Urban Kolman
28. 8. 2022, 14.00

Bayernove 100 % začetka sezone je bilo včeraj konec, ko so Bavarci proti Borussii Mönchengladbach iztržili le neodločen izid, a varovanci Juliana Nagelsmanna v začetnih krogih nemškega prvenstva kažejo odlične predstave. V dresu aktualni prvakov že blesti letošnji prišlek iz Liverpoola Sadio Mane. Medtem je njegov nekdanji klub šele v 4. krogu premier lige zabeležil prvo zmago v prvenstvu.

Manejev odhod se pri rdečih iz Liverpoola še kako pozna in sedaj je prestop v Bayern kritiziral nekdanji igralec Arsenala Paul Merson, ki pri Sky Sports opravlja vlogo strokovnega komentatorja. Merson je dejal: “Mislim, da je Manejev prestop bil eden najslabših dogovorov, kar sem jih kadarkoli videl v nogometu.”

Nadaljeval je: “30 milijonov za tako pomembnega igralca je bizarno. Če bi bil jaz lastnik kluba in bi želel ponovno osvojiti ligo, potem moraš Maneja obdržati. Naj odide naslednje leto kot prost igralec. Samo 30 milijonov za Maneja? Poglejte, za kakšne vsote odhajajo nekateri povprečni igralci. To je glavni razlog za težave Liverpoola na začetku te sezone.”

Pri Bayernu so s prestopom več kot zadovoljni, Mane pa je za zdaj odlično nadomestil Roberta Lewandowskega, ki je iz Bayerna odšel v Barcelono.

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več