single
[3137,2]
168478

Mladi branilec zapušča Schalke, odhaja v Milan

Avtor: Urban Kolman
28. 8. 2022, 10.47

Schalke, ki se je v letošnji sezoni vrnil v Bundesligo, naj bi v naslednjih dneh ostal brez pomembnega člana ekipe. Na izhodnih vratih kluba naj bi bil mladi branilec Malick Thiaw. Nemški branilec finskih korenin naj bi prestopil v italijanskega velikana AC Milan. S tem bi se nadaljevali slabi dnevi za navijače Schalkeja, ki so včeraj bili priča visokemu porazu svojega moštva, ko jih je doma s kar 6:1 premagal Union Berlin.

Thiaw je profesionalno kariero začel v Schalkeju, pred tem je v mladih letih igral tudi za Fortuno Düsseldorf, Bayer Leverkusen in Borussio Mönchengladbach. Prestop naj bi bil vreden 5 milijonov evrov. Vodstvo Milana je novega mladega branilca iskalo že celotno poletje. Poleg Thiawa so se zanimali tudi za Frankfurtovega Evana Ndicko in angleška branilca Trevorja Chaloboh ter Japheta Tangango.

Kako bo Schalke in njegov trener Frank Kramer nadomestil mladega branilca ni znano, a vsekakor gre za veliko izgubo. Kraljevo modri so po štirih krogih sezone še vedno brez zmage, imajo 2 remija in 2 poraza. Njihov naslednji nasprotnik v ligi bo neposredni konkurent za izpad Stuttgart.

Foto: Alexander Scheuber/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več