single
[3137]
168388

Navijači Eintrachta pozdravljajo Trappovo odločitev: ”Prava podpora ekipi!”

Avtor: Kenny Jan
27. 8. 2022, 10.24

Navijače nemškega nogometnega prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta je zelo razveselila novica, da je njihov vratar Kevin Trapp zavrnil ponudbo Manchester Uniteda in se odločil ostati pri trenutnem delodajalcu. Odločitev je pozdravil tudi njegov strateg Oliver Glasner.

Poletni prestopni rok se zaključi že čez nekaj dni, ekipe pa kot ponavadi nestrpno iščejo nove igralce za še zadnje dopolnitve. Zelo stresno je bilo predvsem za Oliverja Glasnerja, trenerja aktualnega zmagovalca evropske lige Eintrachta, ki se je soočal s številnimi ponudbami za njegove nogometaše, a je ogrodje ekipe na njegovo srečo večinoma ostalo isto.

”Trimesečno obdobje se je zelo vleklo, zdelo se mi je, kot da traja pol leta. Zelo si bom oddahnil, ko bo tega končno konec,” je priznal 47-letnik.

Najbolj bo pogrešal Filipa Kostića, ki je odšel k Juventusu, zelo blizu odhodu pa je bil tudi čuvaj mreže Kevin Trapp. Slednji se je v zadnjem hipu odločil ostati v Frankfurtu ob Majni, kar je navijačem sporočil preko družbenih omrežij. ”Zelo lepo sporočilo za klub, mesto in navijače,” je njegovo odločitev komentiral Glasner. ”Zelo je ambiciozen, ker vidi, da smo tudi mi zelo ambiciozni. Upamo, da bomo nadaljevali z doseganjem izjemnih uspehov.”

”Predanost ekipi s strani vrhunskega vratarja lahko vzamemo kot veliko podporo. On verjame v našo kvaliteto,” je zaključil Glasner.

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več