single
[3137]
168234

Nova košarica za rdeče vrage, tokrat jih je zavrnil nemški vratar

Avtor: Blaž Magdič
26. 8. 2022, 10.22

Do konca poletnega prestopnega roka je v večini držav ostalo le še nekaj dni, veliko "prometa" v teh dneh poteka tudi med najbolj uglednimi in kakovostnimi evropskimi ligami. Vseeno pa ne bo nič iz posla, ki bi se lahko zgodil na relaciji Frankfurt - Manchester.

V avgustovskih dnevih se je precej govorilo in namigovalo o morebitnem prestopu vratarja Eintrachta Kevina Trappa med angleško elito. Za občasnega reprezentanta Nemčije so se ogreli pri Manchester Unitedu, ki je v zadnjem obdobju v hudi rezultatski krizi, čeprav so rdeči vragi v ponedeljek na velikem derbiju premagali Liverpool z 2:1.

“Res je, da je Manchester United zame poslal ponudbo. Gre za velik klub, upam, da je vsem jasno, da se takšna ponudba vselej vzame maksimalno resno in odgovorno,” je uvodoma na Instagramu zapisal 32-letni vratar.

“Vseeno pa sem odgovornim v obeh klubih včeraj povedal, da sem sprejel dokončno odločitev. Manchester je velik, a jaz sem srečen v Frankfurtu,” je zaključil nekdanji čuvaj mreže Paris Saint-Germaina.

Trapp se je v vrste aktualnih zmagovalcev evropske lige preselil leta 2018 prav iz francoske prestolnice. Sprva kot posojen igralec, leto kasneje pa je sledil odkup. V nemški Bundesligi je doslej odigral že 237 tekem, nekaj tudi v dresu Kaiserslauterna.

Bundesliga, Werder Bremen – Eintracht Frankfurt, nedelja ob 17.25 na Šport TV 2.

 

Foto: Simon Hofmann/Bundesliga/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več