single
[3137,2]
167538

Eintracht po Kostiću želi prodati še N’Dicko

Avtor: Urban Kolman
17. 8. 2022, 09.12

Pri Eintracht Frankfurtu so v novo sezono vstopili polni optimizma, a že po treh tekmah se je klub bil primoran soočiti z resničnostjo. Visokemu porazu v uvodnem krogu Bundeslige proti Bayernu je sledil še poraz v evropskem superpokalu proti Real Madridu in neodločen izid proti Herti. Sezona se ni začela po željah navijačev, za katere se slabe novice kar vrstijo.

Po potrjenem odhodu Filipa Kostića naj bi klub aktivno iskal potencialne kupce za branilca Evana N’Dicko. Po poročanju nemške televizije Sport1 želi klub Francoza prodati, saj mu ob koncu sezone poteče pogodba. Največjo oviro pri tem igra sam igralec, ki kluba noče zapustiti.

Največ zanimanja zanj je do sedaj pokazal Milan. V začetku prestopnega roka se je N’Dicko povezovalo z angleškim Tottenhamom, a Londončani so se odločili za sonarodnjaka Clementa Lengleta.

Orli naj bi za branilca zahtevali odškodnino v višini 15 milijonov evrov, kar za tako mladega talentiranega igralca ni prevelika vsota. Po poročanju medijev je Milan pripravljen kupiti branilca, a so finančne zahteve Francoza previsoke za Italijana.

Kljub temu bodo pri Frankfurtu še naprej aktivno iskali rešitve za nastalo situacijo, saj športni direktor Markus Krösche ne želi, da igralec naslednje leto odide, brez, da bi klub prejel odškodnino.

Foto: Alexander Scheuber/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več