single
[3137,2]
167531

Predstavnik Forsberga udaril po Leipzigu: “Emil si zasluži več spoštovanja”

Avtor: Urban Kolman
17. 8. 2022, 08.21

Pri bikih iz Leipziga sezone niso začeli po načrtih. Po dveh odigranih tekmah imajo dve točki, ki so jih osvojili na obračunih s Stuttgartom in Kölnom. Biki so na obeh bili izraziti favoriti, a tega naziva niso opravičili. Vodstvo kluba bo v prihodnjih krogih pričakovalo, da se forma izboljša, saj je ekipa bila konkretno okrepljena s prihodi Davida Rauma in Tima Wernerja. A iz tabora bikov že prihajajo govorice o nezadovoljstvu nekaterih igralcev, ki na prvih tekmah niso dobili prave minutaže.

Eden izmed teh je Emil Forsberg. Šved, ki za klub igra že od leta 2015 je na treh tekmah, eni v superpokalu in dveh v prvenstvu igral le 57 minut. Zato njegov zastopnik od kluba zahteva odgovore in večje spoštovanje njegovega klienta.

Hasan Cetinkaya, predstavnik 30-letnika je za Bild dejal: “Emil je vedno bil zvest klubu. Zavedamo se, da je zaradi kakovosti ekipe boj za mesta toliko bolj zahteven in posledično prihaja do različnih menjav. A zagotovo ni v redu to, da Emile ne dobiva pravih priložnosti. Vedno je vzorno treniral in spoštoval klub. Ampak kot kaže, so danes v klubu nekateri ljudje, ki tega ne vidijo.”

Cetinkaya je nadaljeval: “Emil se je vedno moral dokazati novim trenerjem. Tudi s tem ni nič narobe. Ampak trenutno glavna ovira v klubu prihaja od drugod. Ne s strani trenerja in ne s strani direktorja Mintzlaffa, ampak s strani nekoga, ki ima raje igralce, ki jih pozna iz Salzburga. To ni pošteno, prav tako ni pošteno, da ta oseba skuša vplivati na trenerja.” 

Kljub težavam Forsberg ne želi zapustiti kluba: “Zanj se zanima kar nekaj klubov. A za zdaj o tem nismo razmišljali, saj Emil ljubi klub in mesto.”

Foto: Reinaldo Coddou H./Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več