single
[3137,2]
165470

Bavarci o stebru obrambe: Nima vodstvenih sposobnosti, zato ni dovolj dober za nas

Avtor: Rene Vidmar
28. 7. 2022, 14.03

Branilec münchenskega Bayerna Benjamin Pavard je v nedavnem intervjuju priznal, da še ne ve, ali bo v klubu ostal tudi po koncu letošnjega poletja. Položaj 26-letnega Francoza pri ''serijskih nemških prvakih'' je pod vprašaj postavil prihod nizozemskega branilca Matthijsa de Ligta.

Zadnja Bayernova okrepitev je namreč resno zaostrila konkurenco na vseh obrambnih položajih. ‘’Iskreno ne vem, kaj se bo zgodilo po koncu poletja,’’ je Francoz odgovoril na novinarjevo vprašanje glede njegove prihodnosti v bavarski prestolnici. Številni mediji namreč poročajo, da je nekdanji član Stuttgarta na izhodnih vratih kluba.

Po odhodu Davida Alabe in Jeroma Boatenga je ”Bavarcem” na igrišču manjkal vodja, ki bi poveljeval obrambi. Vodstvo pa Pavarda ne vidi kot nekoga, ki bi imel vodstvene sposobnosti.

Kljub temu glavni strateg aktualnih nemških prvakov Julian Nagelsmann upa, da bo vsestranski branilec ostal. ‘’Želim si, da bo Benjamin ostal v klubu. Je izjemen igralec, ki lahko igra na različnih položajih. Bomo videli, kaj bo prinesla jesen. Če vprašate mene, bi ga v ekipi z veseljem imel tudi v prihajajoči sezoni.’’

Nemški superpokal: Leipzig – Bayern v soboto ob 20.25 na Š1!

Foto: Alexander Scheuber/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več