single
[3137,2]
165467

Branilec dortmundske Borussie ostro nad Neymarja: ” Pri PSG-ju ga je zapustila vsa čarobnost!”

Avtor: Rene Vidmar
28. 7. 2022, 08.11

Thomas Meunier, nekdanji soigralec brazilskega superzvezdnika Neymarja, je prepričan, da je raven iger 30-letnika močno padla, odkar je iz Barcelone prestopil v PSG. Meunier je omenjene trditve izrazil v intervjuju za nemški Kicker, kjer je med drugim dejal, da je Brazilec izgubil čarobnost, ki ga je krasila v dresu katalonskega ponosa.

Belgijski bočni branilec je v francoski prestolnici tri sezone delil slačilnico z Neymarjem, preden je leta 2020 prestopil v dortmundsko Borussio. V intervjuju za Kicker 30-letni branilec ni skoparil s kritikami na račun napadalca PSG-ja. ‘’Priznam, da sem bil za čase Neymarjevega igranja za Barcelono njegov veliki oboževalec. V Parizu pa je izgubil čarobnost, ki ga je krasila.’’

Kljub ostrim besedam na račun napadalca Meunier verjame, da 30-letnik še ni rekel zadnjega. ‘’Ali se bo vrnil na raven, ki jo je kazal v Barceloni, je odvisno zgolj od njega. Kljub temu se prepričan, da bi na steni še vedno imel njegov poster, če bi bil star 10 let.”

Na trditve Belgijca se je že odzval tudi Neymar. Brazilski zvezdnik ni dobro sprejel kritike nekdanjega klubskega soigralca. ‘’Ta fant ima predolg jezik,” se je glasil Neymarjev odgovor na eno izmed objav, ki je na Instagramu povzemala Meunierjeve trditve.

Neymar je sicer v petih sezonah, ki jih je preživel pri PSG-ju, pokazal le delček svoje briljantnosti, s katero si je na Camp Nou prislužil status superzvezdnika. Njegovo vrnitev so v veliki meri pokvarile ponavljajoče se poškodbe. Odkar je leta 2017 prestopil v klub iz francoske prestolnice, je v dresu Parižanov zaradi poškodb izpustil kar 105 tekem.

Bundesliga: Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen, v soboto 6. avgusta ob 18.30 samo na Š1!

Foto: AP Photo/Hiro Komae via Guliver

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več