single
[3137,2]
164260

Lewandowski prejel grožnje s smrtjo

Avtor: Rene Vidmar
14. 7. 2022, 08.54

Največji prestopni sagi letošnjega poletja še vedno ni videti konca. Selitev napadalca Roberta Lewandowskega iz münchenskega Bayerna v Barcelono namreč še vedno ostaja pod vprašajem. Da bi se za odličnega poljskega napadalca stvari še dodatno zapletle, pa so poskrbele še grožnje.

Nemški mediji namreč poročajo, da 33-letnik v zadnjem času prejema številne grožnje s smrtjo. Vse skupaj se je začelo po tem, ko je v sredini meseca maja nepričakovano izrazil željo, da želi zapustiti vrste ”serijskih nemških prvakov”.

Lewandowski se je sicer pred dnevi z dopusta že vrnil na Bayernove treninge. Zaradi groženj pa v München z njim ni pripotovala žena in otroci.

33-letnik si sicer kljub temu še naprej želi oditi v katalonsko prestolnico. Želja po odhodu pa bi se mu vendarle lahko uresničila, saj Barcelona pripravlja zadnjo ponudbo.

‘Blaugrana’ naj bi Bayernu za usluge enega najboljših napadalcev v zadnjih letih bila pripravljena ponuditi 50 milijonov evrov. V ceno niso vključeni razni bonusi.

Glede na to, da najtrofejnejši nemški klub za svojega najboljšega strelca zahteva med 50 in 55 milijonov evrov, obstaja velika verjetnost, da se prestop dejansko zgodi.

Foto: Alexander Scheuber/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več