single
[3137]
163898

Smola za Slovenca v 2. Bundesligi: najprej bolezen, sedaj še zlomljen prst

Avtor: Kenny Jan
9. 7. 2022, 10.10

Nemški drugoligaš Hannover na pripravah v Rotenburgu v nizkem štartu pričakuje začetek nove sezone v 2. Bundesligi. Z žalostnim pogledom je svoje soigralce ob igrišču spremljal tudi Slovenec Luka Krajnc, ki je imel že na samem začetku priprav nemalo težav. Najprej mu je zagodla bolezen, nato pa še poškodba.

Strateg Hannovra Stefan Leitl ima obilo preglavic, kako sestaviti zadnjo linijo, saj se je na začetku poškodoval Julian Börner. Ko se je že zdelo, da bo vodenje obrambe prevzel Luka Krajnc, jo je skupil še Slovenec.

Sedemindvajsetletnika je z igrišč najprej oddaljila gripa, pred kratkim pa si je poškodoval še prst na nogi. Na pripravljalni tekmi proti Ramlingenu (Hannover je slavil s 3:0) je prejel neprijeten udarec, za katerega so zdravniki dejali, da bo bolečina kmalu minila. Počival je na tekmi proti Havelseju, znova pa zaigral proti Duisburgu. Rezultat? Zlomljen prst, čas vrnitve na nogometne zelenice pa neznan.

Leitl sicer upa, da se bo 27-letnik vrnil v trenažni proces že naslednji teden, ko je na sporedu 1. kolo 2. Bundeslige, vendar bo moral igralec sam povedati, kdaj se bo počutil pripravljenega.

Foto: Imago Sports via Guliver

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več