single
[3137]
163214

Borussia šokirala javnost: Za manj kot 120 milijonov se ne bomo pogovarjali

Avtor: Blaž Magdič
1. 7. 2022, 11.27

Začel se je mesec julij, ki je na svetovni in evropski nogometni tržnici mnogokrat najbolj nor in težko pričakovan mesec v letu. Poletni prestopni rok bo pester tudi za nemške velikane, kjer sta vselej v ospredju predvsem dortmundska Borussia in serijski prvak Bayern.

Dortmundčani so že pred tedni morali opustiti misel, da bi v njihovem dresu kariero nadaljeval norveški napadalec Erling Braut Haaland. Skandinavski zvezdnik je za 60 milijonov evrov okrepil vrste Manchester Cityja, kar se je mnogim zdela zelo nizka odškodnina za usluge igralca, ki velja za najbolj “vročega” na svetu.

Povsem drugačna pa bo očitno zgodba Juda Bellinghama, ki ga rumeno-črni niti slučajno ne želijo prodati v poletnem prestopnem roku. Klubski veljaki naj bi po poročanju Sport Bilda bogatim snubcem sporočili, da pride prodaja v poštev šele poleti 2023, a niti slučajno za manj kot 120 milijonov evrov!

Angleški najstnik, ki je 29. junija dopolnil šele devetnajst let, je v Nemčijo prišel julija 2020 za “le” 25 milijonov evrov iz vrst Birminghama. Že zdaj je jasno, da bo Borussia v nekaj letih na račun Bellinghama krepko zaslužila, vprašanje je le, kdo bo pripravljen plačati 120 milijonov…

 

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več