single
[3137,2]
162637

Boateng podaljšanje pogodbe slavi z 2023 kebabi (VIDEO)

Avtor: Rene Vidmar
24. 6. 2022, 12.15

Berlinska Herta je v sredo naznanila podaljšanje sodelovanja z Kevinom–Princeom Boatengom. Ganski nogometaš bo v nemški prestolnici ostal še eno sezono. V znak slavja podpisa pogodbe se je 35-letnik odločil, da bo navijačem ‘’stare dame’’ podaril 2023 brezplačnih kebabov.

V eni izmed bolj nenavadnih objav o podaljšanju sodelovanja, tako lahko vidimo Boatenga pri pripravi in postrežbi te priljubljene ulične jedi. Za potrebe radodarne akcije je napadalni vezist moči združil s priljubljenim kioskom Hakiki, ki se nahaja v berlinski četrti, kjer je 35-letnik odraščal.

Podelitev brezplačnih kebabov naj bi potekala dan pred pričetkom Herthine nove bundesligaške sezone. ’’Stara dama’’ bo v prvem krogu igrala mestni derbi z Unionom.

Boateng je sicer otrok Herthe. V svoj domači klub se je vrnil poleti leta 2021. Nekdanji zvezdnik Tottenhama, Milana in Eintrachta iz Frankfurta je sprva sklenil 12-mesečno pogodbo.

V sezoni 2021/22 mu v 22 nastopih v statistiko ni uspelo vpisati nobenega zadetka ali podaje. Nekdanji ganski reprezentant kljub temu ostaja priljubljen pri navijačih. Hertha se je sicer v lanski sezoni morala še kako potruditi za obstanek med nemško elito. To ji je uspelo šele v ”playoff” tekmi.

Na prvem obračunu proti Hamburgu so varovanci Felix Magatha izgubili z 1:0. Na drugi tekmi pa so v gosteh na Volksparstadionu izid uspeli spreobrniti. Po en gol v vsakem polčasu jim je prinesel zmago z 2:0.

Foto: Oliver Hardt/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več