single
[3137,2]
160821

Gnabry o zavrnjenem podaljšanju: “Igralec se mora počutiti cenjen”!

Avtor: Urban Kolman
3. 6. 2022, 09.30

Med reprezentančnim premorom igralci velikokrat dobijo možnost, da bolj odprto spregovorijo z mediji. To možnost sta pred začetkom lige narodov dobila in izkoristila tudi Serge Gnabry in Jonas Hofmann. Oba nemška reprezentanta sta se znašla v podobnem položaju. Obema po koncu naslednje sezone poteče pogodba, hkrati ni videti, da bosta v bližnji prihodnosti podpisala novo. Za nemške medije sta podala obrazložitev svoje situacije.

Po poročanju nekaterih nemških medijev naj bi Gnabry zavrnil zelo donosno pogodbo, ki mu jo je ponudil Bayern. Bavarski velikan naj bi tako resno razmišljal o prodaji nekdanjega igralca Arsenala. Sedaj se je na govorice odzval tudi 26-letni napadalni vezist. Dejal je: “Ne gre samo za denar. Tudi druge zadeve igrajo veliko vlogo. Igralec se mora počutiti sprejet in zaželen. Tako klub kot igralec morata drug drugega ceniti.”

Otrok Stuttgarta naj bi zavrnil pogodbo v višini 20 milijonov letno. V pogovoru se je dotaknil tudi potencialnega odhoda Roberta Lewandowskega in kaj bi to pomenilo zanj: “Mislim, da sem se v zadnjih letih izkazal tudi v bolj napadalni vlogi, čeprav to ni moja najboljša pozicija.”

Pred medije je stopil tudi vezist Borussie Mönchengladbach Hofmann, ki je komentiral neuspešno iskanje novega trenerja, po tem, ko je vse kazalo, da bo na klop sedel Lucien Favre, a se to ni uresničilo. Povedal je: “Trenutno ni čas za komentiranje takšnih stvari. Upam, da se situacija s trenerjem reši čim prej, da lahko vsi začnemo načrtovati prihodnost.”

29-letnik je dodal, da se je o lastni prihodnosti pogovarjal s športnim direktorjem Gladbacha Rolandom Virkusom, a pojasnil, da odločitev in resnih pogovorov ne misli opravljati preko telefona.

Foto: Alexander Scheuber/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več