single
[3137]
160737

Filip Kostić: Najzanimivejše ime na nogometnem trgu

Avtor: Kenny Jan
1. 6. 2022, 19.57

Prejšnje poletje je bilo za Filipa Kostića razburljivo. Potem, ko smo vsi že mislili, da je prestop v Lazio zagotovljen, je imel njegov Eintracht drugačne zamisli. Srb je bil sprva jezen, a je naslednjih nekaj mesecev oddelal na vrhunski ravni in bil eden glavnih za presenetljivi pohod kluba iz Frankfurta na vrh evropske lige. Z 1 preostalim letom na pogodbi so možnosti za odhod zopet gromozanske.

3 klubi naj bi že pokazali zanimanje za usluge 29-letnega krilnega napadalca. Kostić je letos v vseh tekmovanjih dosegel 7 golov in prispeval 15 asistenc. Inter in Tottenham krvavo potrebujeta nekoga, ki bi zapolnil vrzel na krilih, zelo verjetna pa se zdi selitev k Juventusu, kjer bi Kostić združil moči z reprezentančnim kolegom Dušanom Vlahovićem. ‘Bianconeri’ iščej ravno levonogega napadalca, ki je navajen tudi obrambnih zadolžitev. Kostić se zdi idealna rešitev.

Tisti, ki bo v svoji ekipi želel srbskega reprezentanta, ki bo čez nekaj dni nastopil tudi proti Sloveniji v ligi narodov, bo moral plačati približno 15 milijonov evrov odškodnine. Uprava Eintrachta želi, da ostane, a glede na to, da je bil že lani tik pred odhodom, letos pa je nizal še boljše predstave, je njegov odhod neizbežen.

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več