single
[3137]
157378

Salihamidžić: Odhod Lewandowskega? Ne pride v poštev!

Avtor: Klemen Verlič
26. 4. 2022, 14.47

Športni direktor münchenskega Bayerna Hasan Salihamidžić je po novi osvojitvi naslova nemških prvakov navijačem zatrdil, da Robert Lewandowski moštva poleti ne bo zapustil.

Poljskemu napadalcu pogodba poteče po koncu naslednje sezone, ugibanja o njegovem odhodu pa so vse pogostejša. Tudi Lewandowski sam ne želi spregovoriti o svoji prihodnosti na Bavarskem. Zato pa je to v pogovoru storil Salihamidžić, ki je prepričan, da bo 33-letnik pogodbo z Bayernom podaljšal.

“Nobene možnosti ni, da bi Robert klub poleti zapustil. Z njim se bomo pogovorili in videli, kako se bodo pogajanja razvila. S klubom ima sklenjeno pogodbo do leta 2023 in tukaj bo ostal vsaj do takrat,” je za nemški Sky Sports dejal športni direktor nemških prvakov.

“Lewandoskega v klubu zelo cenimo. Obožujejo ga tudi navijači. A ima tudi najvišjo plačo v moštvu. Tudi naša finančna sredstva so omejena. Vseeno je naša prioriteta Roberta obdržati. Z njim sem se že pogovarjal. S podaljšanjem pogodbe se nam ne mudi. Ponosni smo, da pri nas igra najboljši napadalec na svetu, zato njegov odhod ne pride poštev,” je še dodal Salihamidžić.

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

 

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več