single
[3137,2]
157319

Se znašel med rezervami in izrazil nezadovoljstvo, sedaj pa suspendiran

Avtor: Kenny Jan
25. 4. 2022, 14.53

Nemški Bundesligaš Köln je javnosti sporočil, da je do nadaljnjega (najmanj do konca aktualne sezone) suspendiral svojega nogometaša, sicer tudi slovaškega reprezentanta, Ondreja Dudo. Razlog? Disciplina.

FC Köln se bo v zadnjih treh krogih letošnje sezone nemškega državnega prvenstva moral znajti brez Ondreja Dude, saj je bil s strani svojega delodajalca suspendiran in nima več pravice treniranja z ekipo.

27-letni slovaški vezist je kazen prejel v nedeljo zjutraj. Že čez nekaj minut smo na klubski spletni strani lahko prebrali: ”Duda je svoje interese postavil pred ekipo in klubske cilje. Do nadaljnjega bo treniral individualno.”

Po pisanju nemških medijev se je to zgodilo, ker naj bi Slovak izrazil svoje frustracije in nestrinjanje, potem ko je izpadel iz prve ekipe in se preselil med rezerviste. Po zgolj 11 minutah igre proti Borussii Mönchengladbach 2 kroga nazaj, čez vikend ni dobil niti minute.

Kot kaže bo poletni prestopni rok pester tudi za ofenzivnega vezista, ki se ga je sicer že januarja povezovalo z Genoo.

Varovanci Steffena Baumgarta se po 31 tekmah nahajajo na 7. mestu. Zgolj točko zaostajajo za šestim berlinskim Unionom (omenjena pozicija prinaša vstopnico za UEFA konferenčno ligo), 3 za petim Freiburgom (ki je na mestu, ki prinaša nastop v evropski ligi) in 5 za RB Leipzigom, ki je trenutno še na zadnji poziciji za elitno ligo prvakov. Boj za Evropo bo v Nemčiji kot kaže še zelo zanimiv.

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več