single
[3137,2]
155965

Lewandowski saga se nadaljuje, bo Poljak odšel ali ostal?

Avtor: Šport TV
13. 4. 2022, 12.00

Zgodb, kje bo poljski napadalec Bayern Münchna Robert Lewandowski igral naslednjo sezono, je iz dneva v dan več. Po izpadu nemškega velikana iz četrtfinala Lige prvakov proti Villarrealu pa se vse bolj govori o odhodu 33-letnika.

Barcelona se še vedno zelo zanima za nakup Roberta Lewandowskega, poroča Sky Deutschland. Tudi 33-letni poljski napadalec pa naj bi si želel prestopa k španskemu velikanu, saj so njegove sanje, da zaigra še v najmočnejši španski ligi. Sky Deutschland dodaja, da Barcelona pripravlja dve- ali triletno pogodbo za napadalca, ki bo vredna nekje med 30 in 40 milijonov evrov na leto. Pojavile so se govorice, da je Lewandowski, ki mu pogodba z Bayernom poteče poleti 2023, od nemškega kluba zahteval, da ga ta proda, vendar kot pravijo pri Sky-ju so te govorice napačne.

Podobno poroča tudi Fabrizio Romano, in sicer, da si glavni trener Barcelone Xavi želi poljskega nogometaša v svojih vrstah. Barcelona je z nogometaševim agentom že stopila v kontakt in Lewandowski si želi podpisati triletno pogodbo, vendar med agentom in Barcelono še nič ni uradno dogovorjenega. Romano dodaja, da je bil nogometašev agent vedno odkrit z Bayernovim vodstvom in jim je dejal: “Nova dolgoročna pogodba, drugače je Robert poleti pripravljen oditi. Od takrat sta minila dva meseca in še vedno je vse odvisno od Bayerna.”

Na to temo se je oglasil tudi direktor Bayerna Oliver Kahn. Za Prime Amazon je dejal: “Z Robertom imamo pogodbo. Pogovore z njim o njegovi prihodnosti smo začeli že dolgo časa nazaj. Ostal bo z nami. Robert ve, kaj ima pri Bayernu in mi vemo, kaj imamo v njem,” piše nemški SPORT1. “Nedvomno bo z nami ostal še eno sezono. Nismo nori, da bi pustili oditi igralcu, ki za nas doseže 30 oziroma 40 zadetkov vsako sezono,” je še dodal Kahn.

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več