single
[3137]
155825

Dortmund želi izkoristi čistko Mönchengladbacha in okrepiti obrambo

Avtor: Klemen Verlič
11. 4. 2022, 15.59

Ramy Bensebaini je novo ime, ki se je znašlo na izhodnih vratih Borussie Mönchengladbach. Po poročanju nemških medijev pa naj bi bil branilec že blizu prestopa v drugo Borussio, tisto iz Dortmunda.

Kot so v nedeljo zapisali pri Fussballtransfers, je Dortmund tekmeca v Bundesligi že kontaktiral in pokazal željo za nakup Ramyja Bensebainija. Mönchengladbach je zaradi finančnih težav letos že večkrat poudaril, da bo po vsej verjetnosti primoran prodati velik del nosilcev svojega moštva. Enako pa naj bi bilo tudi s 26-letnikom.

Ta naj bi se želel preseliti v Dortmund, k prodaji pa se nagiba tudi njegov trenutni delodajalec, ki je ceno za branilca postavil pri 20 milijonih evrov. Bensebainiju sicer z ‘Die Fohlen’ pogodba poteče po koncu naslednje sezone. Za moštvo iz Gladbacha pa je na 78 odigranih srečanjih zbral 17 zadetkov in sedem asistenc.

Dortmundu bi Bensebaini najbrž prav prišel že za zaključek letošnje sezone. V nedeljo je klub namreč sporočil, da bo zaradi poškodbe stegenske mišice več tednov odsoten Mats Hummels. Prav tako zaradi poškodbe pa je sezono že končal Giovanni Reyna.

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več