single
[3137,2]
155385

Klopp o financah potrebnih za prihod Haalanda: “To preprosto ni zabavno”!

Avtor: Urban Kolman
7. 4. 2022, 16.44

Borussia Dortmund je s porazom proti RB Leipzigu tudi za tiste najbolj optimistične navijače končala sanje o naslovu. Vseeno morajo črno-rumeni do konca sezone ostati zbrani in osvojiti še kakšno točko, saj bi lahko slaba forma povzročila padec po lestvici. Ker se bližamo koncu sezone in posledično prestopnemu roku pa se vse več govori o prihodnosti mladega napadalca Erlinga Haalanda.

Že cel nogometni svet se zaveda, da ima Norvežan v pogodbi odkupno klavzulo v višini 75 milijonov evrov in zato ga mediji že nekaj časa selijo v vse evropske velikane. Pred kratkim so pisali, da naj bi 21-letnik kariero nadaljeval v Manchester Cityju. Sedaj so o možnosti prihoda Haalanda vprašali trenerja trenutno drugega najboljšega kluba iz Otoka.

A Jürgen Klopp je bil jasen, da mladi Norvežan poleti ne bo obleke dresa kluba, ki domuje na kultnem Anfieldu: “Temu prestopu se ne bomo približali. Številke, ki jih omenjajo, so nore. Nobene možnosti ni, da bi nas to zanimalo. To je nekaj, česar si iskreno ne želim. To preprosto ni zabavno.”

Dortmund bo v gosteh pri Stuttgartu odprl 29. krog nemškega prvenstva. Stuttgart bije težko bitko za obstanek, a v zadnjih štirih krogih so našli pravo formo in so neporaženi. Vseeno bodo na tekmi proti črno-rumenim oslabljeni, saj bo zaradi okužbe s koronavirusom odstoten mladi napadalec Saša Kalajdžić, ki je v zadnjih šestih nastopih dosegel štiri zadetke in dvakrat podal za gol.

Bundesliga: Stuttgart – Borussia Dortmund, v petek ob 20.25 na Š1!

Foto: Joosep Martinson/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več