single
[3137,2]
155379

Nagelsmann sanja o Mbappeju in de Jongu, a vse kaže na prihod dvojca iz Ajaxa!

Avtor: Urban Kolman
7. 4. 2022, 13.50

V intervjuju za Amazon Prime je trener bavarskega velikana Julian Nagelsmann brez zadržkov povedal, katera dva igralca bi si želel v Bayernu. Hkrati je opozoril, da so to le njegove želje in dejal, da se zaveda, da sta oba zvezdnika izven finančnega dosega nemških prvakov. Vseeno vse kaže na to, da bo mladi strateg namesto de Jonga dobil njegovega naslednika pri Ajaxu. Poleg njega naj bi prispel tudi bočni branilec.

Nekdanji trener Hoffenheima je dejal: “Mbappeja bi si zagotovo želela vsaka ekipa na svetu. Prav tako mislim, da je Frenkie de Jong zelo dober igralec. A oba sta izven našega finančnega dosega.” Vseeno bo Nagelsmann po poročanju nemških medijev naslednje leto v ekipi imel bivšega vezista Ajaxa.

Bild namreč poroča, da naj bi se Bayern z ekipo Ryana Gravenbercha formalno že dogovoril, kakšno pogodbo bo imel mladi 19-letni vezist. Zadnja ovira je višina klavzule, Bavarci ponujajo okoli 25 milijonov evrov, medtem ko Nizozemci zahtevajo vsaj 35 milijonov. Gravenberchu naslednje leto poteče pogodba, a sam je dejal, da Ajaxa ne bo zapustil brez odškodnine.

Bild poroča tudi, da naj bi pri Bayernu stopnjevali zanimanje za še enega igralca Ajaxa Noussairja Mazraouija, ki mu ob koncu letošnje sezone poteče pogodba. Glavni tekmec za njegov podpis naj bi bila Barcelona. A tako Mazraoui in Gravenberch imata istega agenta. To je sloviti Mino Raiola, ki naj bi želel oba pripeljati k nemškemu velikanu.

Bundesliga: Bayern München – Augsburg, v soboto ob 15.25 na Š1!

Foto: Thomas Eisenhuth/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več