single
[3137,2]
154943

VIDEO: Nezbranost vratarja Hamburga za zadetek v prvi minuti

Avtor: Rene Vidmar
2. 4. 2022, 17.55

Nogometaši Hamburga še naprej ne najdejo poti iz rezultatske krize, v katero so zašli po porazu na severnem derbiju proti bremenskemu Werderju. Na zadnjih štirih tekmah v drugi Bundesligi so zbrali zgolj točko. Tokrat je bil od njih boljši Paderborn, ki je na Volksparkstadionu slavil z 2:1. Velike zasluge slavje gostov gredo tudi domačemu vratarju, ki je že v prvi minuti srečanja storil veliko napako in gostom na nek način podaril zgodnje vodstvo

Do vodstva Paderborna je prišlo po že 43 sekundah srečanja. Po napaki Hamburgovih nogometašev na sredini igrišča je gostujoči napadalec Dennis Srbeny opazil, da domači vratar Heuer Fernandes stoji daleč iz svojih vrat. Srbeny je z natančno odmerjenim strelom z lobom presenetil Heuer Fernandesa in poskrbel za hladen tuš domačih navijačev.

VIDEO: Napaka vratarja Hamburga za zgodnje vodstvo gostov

Video is not available for your country.

Paderborn se po nepopolnem 28.krogu s 40 točkami nahaja na osmem mestu. Dve točki in dve mesti višje je Hamburg. V naslednjem krogu bo Paderborn doma gostil Karlsruher, Hamburg pa odhaja na gostovanje k Holstein Kielu. Še pred tem bo Hamburg v torek proti Erzgebirge Aue igral zaostalo tekmo 26.kroga.

Video, foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več