single
[3137]
152416

Serge Gnabry na radarju Reala in Barcelone

Avtor: Klemen Verlič
8. 3. 2022, 13.31

Nemški Sky poroča, da sta španska nogometna velikana Real Madrid in Barcelona vse bolj pozorna na težave, ki jih ima Bayern pri podaljšanju pogodbe Serga Gnabryja.

Pogajanja glede podaljšanja sodelovanja med krilnim napadalcem in aktualnim nemškim prvakom se vlečejo že več mesecev. Konec sezone se vztrajno bliža, Bavarci pa z Gnabryjem še naprej niso blizu medsebojnega dogovora za podaljšanje pogodbe, ki sicer poteče po koncu naslednje sezone.

Kot poroča Sky, sta obe strani pri pogajanjih še vedno močno oddaljeni. Nekdanji član Werderja iz Bremna in londonskega Arsenala naj bi s strani Bayerna namreč zahteval precej višjo plačo od številke, ki mu jo je pripravljen ponuditi münchenski klub. Gnabry se glede situacije še ni razjasnil in v čakanju na izboljšano ponudbo kluba ostaja miren. Situacijo naj bi vse bolj zavzeto spremljala madridski Real in Barcelona, ki bi poleti lahko izkoristila situacijo v svojo korist.

Čeprav vodilni pri Bayernu ostajajo optimistični, da jim bo z nemškim reprezentantom uspelo doseči sporazum za podaljšanje pogodbe, bi lahko po koncu aktualne sezone vodilna zasedba Bundeslige Gnabryja prodala in se s tem izognila črnemu scenariju, v katerem bi Gnabry po izteku trenutne pogodbe Bavarsko zapustil brez odškodnine.

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več