single
[3137,2]
152296

Laporta zanikal dogovarjanje s Haalandom

Avtor: Rene Vidmar
7. 3. 2022, 12.08

Predsednik katalonskega nogometnega velikana Joan Laporta je v soboto ostro zavrnil namigovanja o tem, da je že prišlo do prvih dogovorov med ''katalonskim ponosom'' in trenutno najbolj zaželenim napadalcem na svetu Erlingom Haalandom.

21-letni Norvežan naj bi bil po poročanju številnih španskih medijev glavna tarča Barcelone v letošnjem poletnem prestopnem roku. V začetku preteklega tedna so se tako pojavila namigovanja, da naj bi že prišlo do srečanja med glavnim trenerjem ”Kataloncev” Xavijem Hernandezom in Haalandom.

”V Barceloni se s Haalandom nismo pogajali o prestopu. Ko bo prišlo do morebitnih pogovorov, bomo to najprej storili s predstavniki dortmundske Borussie, šele nato se bomo pogovarjali z igralcem,” je navedbe o sestanku med predstavniki Barcelone in norveškim ”strojem za doseganje zadetkov” komentiral Laporta.

59-letni predsednik ”blaugrane” je tako sprva zanikal sestankovanje Xavija in Haalanda. Ob ponovnem vprašanju pa se je nekoliko zarekel in še prilil olje na ogenj govoricam. ”Ne tiče se me, če se pogovarjata Haaland in Xavi. Z njim ni bilo nobenih pogajanj. Potrebno je vedeti, da pozorno spremljamo več igralcev, za katere menimo, da bi lahko izboljšali našo ekipo, toda z njimi se ne pogajamo.”

Haaland se trenutno sicer še vedno ubada s poškodbo mišice. Ta ga pesti že vse od konca januarja. Norvežan je v tej sezoni izpustil že 16 tekem, skupno pa je bil odsoten že več kot 90 dni. Po poročanju Bilda pa bi se ta številka lahko še povečala. Med treningi sprinta naj bi namreč ponovno začutil bolečine. Pri nemškem časopisu tako ocenjujejo, da bomo Haalanda v dresu ”rumeno-črnih” ponovno videli šele po marčevskem reprezentančnem premoru konec meseca.

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več