single
[3137]
152000

Parižani želijo svojemu napadu dodati še Lewandowskega

Avtor: Klemen Verlič
4. 3. 2022, 15.58

Vodilni pri Paris Saint-Germainu so očitno že pripravljeni na novo razburljivo poletje. Še vedno ni znano, če bodo v francoski prestolnici uspeli zadržati Kyliana Mbappeja. Če jim z mladim zvezdnikom res ne bo uspelo podaljšati sodelovanja, pa je njihova glavna želja za njegovega naslednika Robert Lewandowski.

Iz sezone v sezono se poljskega golgeterja pogosteje omenja v domnevnih prestopnih načrtih najboljših evropskih moštev. Lewandowski naj bi bil zdaj tarča nesramno bogatega Paris Saint-Germaina, ki bo poleti morda moral najti naslednika Kyliana Mbappeja. Francoskega superzvezdnika se namreč v svoje vrste vse bolj trudi zvabiti Real Madrid. Prav najboljši strelec münchenskega Bayerna pa bi bil po mnenju vodilnih pri PSG-ju njegova idealna zamenjava.

Poljakov agent Pini Zahavi naj bi v zadnjih dneh že vzpostavil pogovore o morebitnem poletnem prestopu svojega klienta v Pariz. Izraelec je pred letošnjo sezono že poskrbel, da je Bavarce zapustil David Alaba. Vse od odhoda 29-letnega Avstrijca pa naj bi imel Zahavi skrhan odnos s športnim direktorjem Bayerna Hasanom Salihamidžićem.

O možnost odhoda je za Telefoot spregovoril tudi sam Robert Lewandowski, a bil v svoji izjavi zelo rezerviran: “Pogodbo z Bayernom imam sklenjeno do leta 2023. O drugih klubih zaenkrat ne razmišljam.” Glede na nekatera poročanja iz Francije naj bi bil PSG pripravljen Lewandowskega v svoje moštvo pripeljati tudi, če ga Mbappe ne bo zapustil. Vseeno pa je verjetnost tega scenarija precej manjša.

Tekmo Bayern München – Bayer Leverkusen si boste lahko ogledali v soboto ob 15.25 na Š1!

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več