single
[3137,2]
151692

Trener razkril: Haaland se ne počuti dobro

Avtor: Marko Premrl
1. 3. 2022, 12.59

Misterij okoli poškodbe Erlinga Haalanda, ki je v letošnji sezoni bolj na stranskem tiru kot pa na zelenicah, se nadaljuje. O Norvežanu je spregovoril njegov trener Marco Rose.

Zaradi poškodb je bil Erling Haaland letos odsoten 88 dni in izpustil 16 tekem. Po težavah z mišico sredi januarja in v začetku februarja še vedno ni optimalno pripravljen, da bi lahko zaigral.

“Počuti se, kot da ne bi bil svoboden. Njegovi gibi niso pravi. Z njegovim zdravjem pa se ne bomo igrali, ne želimo, da se mu spet pripeti kakšna poškodba,” je dejal Rose na novinarsko vprašanje, ali se bo v naslednjem krogu Haaland vrnil v ekipo.

Haaland ima sicer res fizične težave, a precej se govori, da mu stres povzroča njegov položaj na nogometni tržnici. Svetovni velikani ga snubijo, sam pa še ni izbral delodajalca za prihodnje leto. Ima odkupno klavzulo v višini 75 milijonov evrov, a zdaj imajo tudi PSG, Real in Manchester City ter takoj za njimi Barcelona pomisleke. Ne želijo se namreč prenagliti in toliko denarja potrošiti za igralca, ki v zadnjemčasu niza eno poškodbo za drugo.

Haaland je letos izpustil že več tekem kot v celotni lanski sezoni, ko je manjkal na 11 srečanjih.

V prihodnjem krogu Borussia Dortumd igra proti Mainzu. Tekmo si boste lahko v prenosu na ŠTV2 ogledali v nedeljo ob 15.25.

 

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več