single
[3137]
151608

Sane: Z Bayernom želim osvojiti ligo prvakov, z Nemčijo pa svetovno prvenstvo

Avtor: Klemen Verlič
28. 2. 2022, 17.03

Leroy Sane se je pri Bayernu v letošnji sezoni vzpostavil kot eden nosilcev igre. Nemški napadalec pa ne skriva svojih visokih ambicij. Že v letošnjem koledarskem letu želi osvojiti najbolj prestižni lovoriki na klubski in na reprezentančni ravni.

26-letnik ima v svoji vitrini že kar nekaj lovorik. Med drugim gre tudi za nemškega in dvakratnega angleškega državnega prvaka. Z Bayernom pa je lani osvojil celo naziv svetovnega klubskega prvaka. To hitronogi napadalec Bavarcev zdaj želi doseči še z nemško reprezentanco. Njegovi cilji pa so jasni tudi na klubski ravni. Poleg naslova prvaka v Bundesligi, želi z Bayernom osvojiti še ligo prvakov.

“Osredotočen sem na obe lovoriki. Težko ju je primerjati. Mnogi pravijo, da je naslov svetovnega prvaka največ, kar lahko osvoji nogometaš. Po eni strani to razumem, saj lahko svetovni prvak postaneš le na vsaka štiri leta. Osebno mi nagrade za posamične dosežke niso nikoli pomenile veliko. Raje bi kaj velikega osvojil skupaj s soigralci. Zavedam se, da se moram vsak dan izboljšati, če želim svojemu moštvu pomagati do zmag,” je bil jasen Sane.

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več