single
[3137]
151283

Trenja v Dortmundu: Bellingham kar sredi tekme nahrulil soigralca (VIDEO)

Avtor: Klemen Verlič
25. 2. 2022, 15.52

V taboru Borussie iz Dortmunda te dni ne morejo biti najbolj zadovoljni. Poškodbe pomembnih nogometašev se kopičijo, klub je izpadel iz evropskih tekmovanj, zdaj pa se očitno znotraj moštva pojavljajo tudi trenja. O tem priča dogodek s četrtkove tekme proti škotskemu Rangersu.

V incident je bil vpleten napadalni vezist Jude Bellingham, ki je ob zaključku evropske preizkušnje na Škotskem izgubil živce in verbalno napadel soigralca Nica Schulza. Na prvi tekmi je Dortmund doma izgubil s 4-2, zato je v gosteh za napredovanje v osmino finala evropske lige potreboval zmago z vsaj dvema goloma razlike. Povratna tekma se je končala z 2-2, kar je pomenilo, da je letošnje evropske sezone za Borussio konec.

To je očitno najbolj zmotilo mladega Angleža, ki je bil besen nad igro svojega starejšega nemškega soigralca. Ob nenatančni podaji Schulza mu je Bellingham v 79. minuti to dal tudi jasno vedeti. Kot je moč razbrati iz ustnic 18-letnika se je ta proti bočnemu branilcu zadrl: “Skupaj ne moreš spraviti niti ene je*ene podaje. Za en drek si! Prav vsakič je isto.”

Dortmund bo slab večer na Škotskem sicer poskušal pozabiti že v nedeljo, ko ga v Bundesligi čaka gostovanje pri Ausburgu. Vseeno naloga za varovance Marca Roseja ne bo lahka. Trener Borussie namreč poleg poškodovanega Haalanda najbrž ne bo mogel računati niti na Reusa, Meunierja, Guerreira in Cana.

Tekmo Ausburg-Borussia Dortmund si boste lahko ogledali v nedeljo ob 17.25 na Š3!

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več