single
[3137]
151009

Borussia z opozorilom tekmecem: Haaland vse bližje povratku

Avtor: Klemen Verlič
23. 2. 2022, 11.10

Zdravniška služba dortmundske Borussie je trenerju moštva Marcu Roseju v torek zaupala dobro novico. Prvi zvezdnik moštva Erling Haaland se po poškodbi namreč lahko znova vrne na treninge.

Zaradi poškodbe mišice je mladi norveški reprezentant moral izpustiti že štiri pomembne tekme svoje ekipe. 21-letnik pa je na veselje navijačev Borussie v torek znova treniral. Vaje je sicer opravil z rezervnim moštvom, a pokazal, da se njegov povratek na zelenice Bundeslige vztrajno približuje.

Haaland se je tako na trening vrnil le nekaj dni pred povratno tekmo evropsko lige, na kateri bo Borussia na krilih visoke ligaške zmage nad Borussio Monchengladbach s 6-0 lovila zaostanek s 4-2. Na obračunu s Škoti norveški golgeter sicer zagotovo ne bo zaigral.

“Težko je oceniti, kdaj se bo Erling povsem vrnil v naše moštvo. Začel je s treningi, kar je dober znak. Seveda komaj čakamo, da bo znova na voljo, a ne smemo pozabiti, da je bil odsoten kar nekaj časa. Smo v neprijetnem položaju, saj ne želimo tvegati ponovne poškodbe. Vseeno našemu moštvu Erling prinese ogromno. Kot sem dejal, težko vam povem, kdaj ga bomo znova videli igrati,” je bil o zdravstvenem stanju svojega varovanca neprepričan trener Dortmunda Marco Rose.

Tekmo Ausburg-Borussia Dortmund si boste lahko ogledali v nedeljo ob 17.25 na Š1!

Foto: Photo by Lukas Schulze/Bundesliga via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več