single
[3137]
150935

Bayern ima dovolj: “Stekleni” Francoz postaja višek

Avtor: Blaž Magdič
22. 2. 2022, 08.24

Bavarski ponos Bayern je širši nogometni javnosti zanimiv v premnogih pogledih, zelo veliko se je o nemškem prvaku govorilo tudi v zimskem prestopnem roku. Očitno pa bo kadrovska politika moštva z Allianz Arene zelo zanimiva tudi v prihajajočih mesecih.

Množično obiskana nemška portala Sport1 in Bild sta se v začetku tedna razpisala o tem, da v klubskih pisarnah najbolj uspešnega kolektiva v Nemčiji vlada slaba volja. Razlog pa je zdravstveno stanje Francoza Corentina Tolissoja.

Vezist, ki je Bavarsko prišel leta 2017 iz vrst Lyona za kar 41,5 milijonov evrov, se je namreč vnovič poškodoval. Skozi svoje obdobje pri rdeče-belih nikdar ni postal standardni član začetne enajsterice, ključno vlogo pri tem pa so igrale prav številne poškodbe. V tej sezoni je odigral vsega dvanajst prvenstvenih obračunov, zaradi svežih težav z mišico pa bo odsoten najmanj mesec dni.

Zdi se, da so njegove poškodbe postale že kar kronična težava, zato so pri Bayernu zelo naklonjeni temu, da 27-letniku po koncu sezone ne podaljšajo pogodbe. Tolisso naj bi za podaljšanje zvestobe zahteval kar okoli 16 milijonov evrov na sezono, kar se zdi odgovornim izdatno previsoka vsota za njegov doprinos na zelenici.

Ali bo res zapustil Bavarsko kot prost igralec pa bo jasno že čez nekaj mesecev…

 

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več