single
[3137,2]
149733

Bayernu ni po godu: Mislili smo, da gre v City ali Real, okrepil pa je Dortmund

Avtor: Marko Premrl
9. 2. 2022, 07.24

Branilec Bayerna Niklas Süle je že pred tedni dejal, da ne misli podaljšati pogodbe z bavarskim gigantom. Kot prost igralec si je želel sam izbirati naslednjega delodajalca. Našel ga je pri večnih rivalih, črno-rumeni zasedbi Borussie Dortmunda.

“Govorilo se je, da bo prestopil v Manchester City, na radarju ga je imel tudi Real Madrid. Nisem pomislil, da bi lahko okrepil Borussie Dortmund,” je v zadnjem intervjuju dejal prvi mož Bayerna, njegov predsednik Herbert Hainer.

“Ne vem, kakšno plačo bo prejemal pri Dortmundu. Nisem prepričan, da bo imel višje športne cilje, kot pri nas. Kakor koli, Niklas je super branilec, ki je svoje znanje dokazal s tem, da v zadnjih letih nastopa za reprezentanco,” je še dejal Hainer ter dodal: “Verjamem pa, da bo do konca sezone osredotočen na Bayern in da se bo do izteka pogodbe boril za naše barve.”

Potem ko so prestop potrdili tudi pri Dortmundu, se je oglasi še Süle. “Od prvega stika sem začutil, da me res želijo v svojih vrstah, takoj sem vedel, da je to pravi kraj zame,” je dejal branilec, medtem ko je njegov agent še potrdil, da je imel na mizi finančno boljše ponudbe, a se je odločil za Dortmund.

Bayern je sicer v zadnjih sezonah marljivo “kradel” Borussii igralce. Med zvenečimi imeni je Robert Lewandowski, ki se je na Bavarsko preselil celo brez odškodnine. Pred Sülejem je zadnji na omenjeni relaciji dres zamenjal Mats Hummels leta 2019.

 

Foto: Sportida.com

 

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več