single
[3137,2]
149465

Športni direktor Wolfsburga: ”Čas je za nov začetek!”

Avtor: Rene Vidmar
6. 2. 2022, 11.06

Wolfsburg je med zimskim prestopnim rokom dodobra prevetril svojo igralsko zasedbo. Klub je zapustilo šest igralcev, prišle pa so tudi štiri prepotrebne okrepitve. ''Volkovi'' so se namreč po slabši prvi polovici bundesligaške sezone znašli v nehvaležnem položaju. S 21. točkami trenutno zasedajo skromno 16. mesto. Prva ovira v boju za obstanek bo zadnji Greuther Fürth. Obračun si boste v neposrednem prenosu lahko ogledali samo na Šport TV.

Med novimi igralci, ki so se znašli v tem severnonemškem mestu je tudi Max Kruse. Ta je namreč ob koncu prestopnega roka šokiral navijače Union Berlina in prestopil v Wolfsburg. Sedaj se je oglasil še športni direktor ”volkov” Marcel Schäfer, ki je za klubsko stran pokomentiral za mnoge nerazumljivo potezo 33-letnega napadalca.

”Max je tip človeka, ki se ne boji izzivov. Rad prevzame odgovornost. Ima veliko izkušenj in pozna položaj, v katerem smo se znašli. Spremembe v ekipi smo storili zato, da bi na novo začeli letošnjo bundesligaško sezono,” je dejal Schäfer.

Wolfsburg v prvenstvu ni slavil že vse od novembra, zato bo po Schäferju glavni cilj umiriti moštvo. ”Cilj je stabilizirati moštvo. To lahko storimo korak za korakom, tako da zmagujemo. Naslednja tekma je za nas najpomembnejša. Imamo odlično priložnost, da s tremi osvojenimi točkami proti Greuther Fürthu naredimo korak v pravo smer.”

Bundesliga, Wolfsburg – Greuther Fürthu, nedelja ob 17.25 na Š1.

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več