single
[3137,2]
149358

Dortmund proti Bayerju brez dveh nosilcev igre

Avtor: Urban Kolman
5. 2. 2022, 11.30

Borussia Dortmund bo na nedeljskem derbiju proti Bayerju konkretno oslabljena. Tekmo bodo zaradi poškodb izpustili Mats Hummels, Emre Can in Erling Haaland. O njihovi odsotnosti se je govorilo že med tednom, govorice je na tiskovni konferenci potrdil trener Marco Rose.

Strateg, ki je v preteklosti vodil tudi Borussio iz Mönchengladbacha, je dejal: “Nihče izmed njih ne bo sodeloval na zadnjem treningu. Mats je danes treniral na kolesu in ima minimalne možnosti, da bo v ekipi.”

Vseeno so navijači Dortmunda bili deležni tudi dobrih novic, saj se je vrnil Giovanni Reyna. “Gio je nazaj. Res si želi sodelovati na tekmi. Za sabo ima dva tedna rednih treningov. Imeti njegovo kvaliteto je za nas zelo pomembno,” je o vrnitvi mladega Američana dodal Rose.

Gledalci tako ne bodo mogli gledati dvoboja dveh izmed treh najboljših strelcev lige med Haalandom in Schickom. A kljub temu bo tekma izredno pomembna, saj si nobena izmed ekip ne more privoščiti poraza. Bayer bije tesno bitko za mesta, ki vodijo v ligo prvakov, medtem ko bi črno-rumeni s porazom znova še dodatno zaostali za prvim Bayernom in lahko tudi sami padli v boj za evropska mesta.

Bundesliga: Borussia Dortmund – Bayer Leverkussen, jutri ob 15.25 na Š1!

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več