single
[3137,2]
146619

Poljski golgeter nazaj v kraj, kjer je zablestel

Avtor: Klemen Verlič
5. 1. 2022, 10.02

Po poročanju nemških in italijanskih medijev v zadnjih dneh, Krzysztof Piatek zapušča vrste berlinske Herthe. Poljski napadalec se je namreč dogovoril za povratek v Genovo, kjer je pred nekaj leti kazal svoje najboljše predstave kariere.

Sky Sport Italia poroča, da je Poljak že na pragu podpisa ponovne pogodbe z italijanskim prvoligašem, v dresu katerega je Piatek prvič resneje opozoril nase. Genova naj bi s Hertho že dosegla dogovor, da se poljski napadalec nazaj na Apeninski polotok preseli po formuli posoje z možnostjo odkupa v višini 17 milijonov evrov.

26-letnik zaenkrat v Bundesligi še ni našel prave strelske forme, ki ga je krasila na Merassiju. Na devetih tekmah je za Hertho v Bundesligi v letošnji sezoni prispeval en sam zadetek. Piatek je za Genovo v Serie A blestel v sezoni 2018/19 in za klub na 21 tekmah dosegel izjemnih 19 golov. S svojimi predstavami je hitro prepričal AC Milan, za katerega je na 41 nastopih prispeval 16 zadetkov. V Berlin se je Poljak za 24 milijonov evrov preselil januarja leta 2020.

Foto: DFL/Getty Images/Boris Streubel

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več