single
[3137,2]
146275

Vezist Bayerna: ”Odhod bi bil napaka!”

Avtor: Rene Vidmar
31. 12. 2021, 16.20

Nadarjeni vezist munchenskega Bayerna Marc Roca je v nedavnem intervjuju za nemški Bild obširneje spregovoril o svojem položaju pri serijskih nemških prvakih. Obenem je ponovno zavrnil možnosti, da bi v zimskem prestopnem roku zapustil vrste ''bavarskega ponosa''.

25-letni Španec vztraja, da ga januarska selitev v vrste drugega kluba ne zanima. Razlog za to so nastopi na zadnjih štirih tekmah Bayerna. ”Oktobra kljub obilici težkih treningov nisem dobil priložnosti za dokazovanje. Moja prihodnost v dresu Bayerna je bila negotova, zato sem veliko razmišljal o odhodu,” je dejal Roca, ki so ga še do nedavnega povezovali s selitvijo v Barcelono.

”Zelo sem si želel, da bi mi trener namenil nekaj igralnega časa. Stanje se je v mojo korist obrnilo ob koncu leta. Jasno je, da bi storil napako, če bi sedaj odšel,” je preobrat v karieri komentiral nekdanji član Espanyola.

Španec celo meni, da je trenutno v najboljši formi kariere. ”Lahko bi rekel, da doživljam svoj vrhunec pri Bayernu. S tem ne mislim samo na nogometno igro, dobro sem pripravljen tudi v fizičnem in psihičnem smislu.”

Roca je iz Espanyola k “Bavarcem* prestopil oktobra leta 2020. ”Bavarci” so ”Kataloncem” za usluge 25-letnika odšteli 9 milijonov evrov.

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več