single
[3137,2]
146087

Bayern želi pripeljati nov mladi up in oslabiti še enega konkurenta

Avtor: Klemen Verlič
29. 12. 2021, 19.10

Nemški časnik Bild poroča, da je na spisku želja Bayerna novo ime. To je 22-letni centralni branilec Freiburga Nico Schlotterbeck, za katerega naj bi se zanimala tudi dortmundska Borussia.

Čeprav so glavni športni mediji v Nemčiji v zadnjih tednih zanikali zanimanje Bavarcev za usluge Schlotterbecka, pa se je situacija zdaj očitno spremenila. Glede na odlične predstave mladega Nemca pa to niti ni presenetljivo. Gre namreč za stebra najboljše obrambe Bundeslige (Freiburg je tako kot Bayern na 17 tekmah prejel vsega 16 golov in je na tretjem mestu lestvice), ki je v letošnjem letu prejel tudi prvi poziv v nemško reprezentanco.

Schlotterbeck je s svojimi predstavami navdušil tudi ostale klube. V prvi vrsti dortmundsko Borussio, ki je za njegov nakup prav tako že pokazala zanimanje. Pred dobrim mesecem pa je tudi 22-letnik v pogovoru za Kicker zaupal, da si želi igrati v enem od največjih klubov v Nemčiji. “Nisem igralec, ki bi si želel igrati v Angliji ali Španiji. Moja želja je bila vedno nastopati v Bundesligi. V idealnem scenariju kot pomemben nogometaš najboljšega kluba,” je dejal Schlotterbeck, ki mu pogodba s Freiburgom poteče leta 2023.

Foto: DFL/Getty Images/Sebastian Widmann

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več