single
[3137]
145900

Sane razkril, kaj je botrovalo dvigu forme

Avtor: Rene Vidmar
26. 12. 2021, 16.48

Leroy Sane meni, da je opora, ki jo je v težkih trenutkih prejel od vodilnih mož Bayerna, odigrala ključno vlogo v njegovem dvigu forme v prvi polovici sezone.

V intervjuju za Bild je pojasnil, da mu je predvsem podpora kluba pomagala, da se je vrnil na raven, v kateri je navduševal v dresu Manhester Cityja “Celotno vodstvo kluba in tudi nekdanji predsednik Uli Hoeness so mi nudili oporo. Takšna podpora in razumevanje ni nekaj samoumevnega.”

Po zelo skromni prvi sezoni v dresu “Bavarcev” se je zdelo, da utegne biti 25-letnik kaj kmalu Bayernova preteklost. “Po tako slabi prvi sezoni nikakor nisem mogel biti zadovoljen. Vedel sem, da lahko pokažem več,” je dejal v nadaljevanju intervjuja.

Odkar je Julian Nagelsmann lani poleti prevzel vodenje “Bavarcev” pa je Sane na 26 tekmah dosegel 11 zadetkov in prav toliko podaj. S tem je postal eden izmed nosilcev igre “bavarskega ponosa”. “Z Nagelsmannom imava odličen odnos. Vedno mi svetuje, kako lahko izboljšam svojo igro.”

Za konec se je krilni napadalec dotaknil še ciljev v letošnji sezoni. “V ligi prvakov odločajo malenkosti in dnevna forma. Izjemno sem motiviran, saj v tem tekmovanju še nisem okusil slasti končne zmage.”

Sane kot najhujše konkurente za slavje v tem tekmovanju izpostavlja svoj nekdanji klub Manchester City, Liverpool in Chelsea. “Menim, da so ti klubi poleg nas trenutno najmočnejši.”

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več