single
[3137]
145879

Vezist Bayerna pred januarsko tržnico: Barcelona? Ne, hvala!

Avtor: Blaž Magdič
27. 12. 2021, 10.08

Le še nekaj dni nas loči od začetka leta 2022, s tem pa bo še kako pestro tudi na zimski nogometni tržnici. Med uglednimi evropskimi kolektivi že poteka (ne)odkrito trgovanje, ponudb je veliko, še več pa špekulacij.

Nemški časopis Tz se je v božičnih praznikih poglobil v zgodbo člana Bayerna Marca Roce. 25-letni defenzivno naravnani vezist je na Bavarsko prišel oktobra lani iz vrst Espanyola, ki je za njegove usluge dobil 9 milijonov evrov odškodnine.

Nekdanji mladi španski reprezentant pa bi se kaj hitro lahko vrnil v domovino, saj se je zanj resno ogrela Barcelona, kar pomeni, da bi Roca zaigral za velikega mestnega tekmeca bivšega delodajalca. Kot vse kaže iz te moke ne bo kruha, saj Španec povpraševanje Blaugrane zavrnil že na individualni ravni.

Dejstvo je, da Roca v četi Juliana Nagelsmanna ob hudi konkurenci ni ravno ključna figura, slabi minutaži navkljub pa želi Španec ostati na Allianz Areni in si mesto na zelenici izboriti v prihodnjih mesecih.

V tej sezoni je dobil priložnost vsega petkrat, trikrat je igral v Bundesligi in dvakrat v elitni ligi prvakov. Skupno je za nemške prvake v prvi polovici sezone odigral le 228 minut.

 

Foto: EXPA/Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več