single
[3137]
145681

Freiburg podaljšal pogodbo z nekdanjim talentom Bayerna

Avtor: Rene Vidmar
23. 12. 2021, 20.46

Tretjeuvrščeni klub Bundeslige Freiburg je v torek oznanil, da je podaljšal pogodbo z napadalcem Woo-Yeong Jeongom. Južnokorejski reprezentant upa, da bo v Schwarzwaldu nadaljeval z dobrimi predstavami.

22-letni produkt mladinskih akademij Bayerna je imel pogodbo s Freiburgom sklenjeno vse do leta 2023, a se je govorilo, da imajo ”Bavarci” možnost odkupa igralca. Kako je to urejeno v novi pogodbi pri Freiburgu niso razkrili, prav tako ni znano za kako dolgo podaljšanje gre.

22-letnik je sicer v tej sezoni postal stalni član udarne enajsterice trenerja Christiana Streicha. V dozdajšnjem delu sezone je uspel doseči tri zadetke. Dva od treh je zadel v tretjem krogu na obračunu proti Stuttgartu in Freiburgu pomagal do zmage s 3:2.

”Woo-Yeong je letos veliko pozornosti posvetil svojemu razvoju. Poleg nogometnih veščin, ki jih premore, na igrišču navdušuje z veliko energije. S tem pooseblja naš stil igre,” je podaljšanje pogodbe komentiral vodja osebja pri Freiburgu Klemens Hartenbach.

Tudi Jeong je bil vesel podaljšanja pogodbe. ‘‘Tu se počutim izvrstno. Zadovoljen sem tako s svojim razvojem, kot tudi z dosedanjim potekom sezone za Freiburg. S klubom želim nadaljevati zgodbo o uspehu in osvojiti kar se da največ.”

Foto: Alexander Scheuber/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več