single
[3137,2]
144953

Bo Wolfsburg proti Bayernu končal niz porazov?

Avtor: Urban Kolman
16. 12. 2021, 16.50

Wolfsburg je znova v težavah. Potem, ko so v sezono vstopili odlično in nanizal štiri zaporedne zmage je vse kazalo na uspešno sezono. Niz je prekinil neodločen izid proti Frankfurtu, a kar naenkrat so rezultati padli in volkovi so izgubili štiri zaporedne tekme. Posledično se je poslovil trener Mark van Bommel. Njegov naslednik je bil Florian Kohfeldt, ki je rezultate v naslednjih treh krogih izboljšal, a sedaj je klub ponovil negativen niz štirih zaporednih porazov.

Niz bi se znal še poslabšati, saj se volkovi v zadnji tekmi pred zimskim premorom srečajo z Bayernom. Dodatno težavo jim predstavlja tudi poškodba Lukasa Nmeche, ki letos za klub igra pomembno vlogo. Na 21 tekmah je osemkrat zatresel mrežo nasprotnika. 23-letnik naj bi bil odsoten nekaj tednov.

Jasno je, da bodo v klubu aktivni v januarju, saj naj bi na izhodnih vratih bil nizozemski napadalec Wout Weghorst. 29-letnik je v sezoni do sedaj dosegel 7 zadetkov. Največ zanimanja naj bi zanj pokazali klubi iz Anglije in Italije.

Volkovi se nahajajo na 11. mestu, a so kljub katastrofalni formi še vedno dokaj varni pred mesti, ki vodijo v drugo ligo in še vedno blizu mestom, ki vodijo v Evropo.

Tekma Bundeslige Bayern – Wolfsburg, v petek ob 20.25 na Š1!

Foto: AP Photo/Michael Sohn via Guliver

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več