single
[3137]
144336

Nemški sodnik želi opravičilo s strani bisera Borussie

Avtor: Blaž Magdič
9. 12. 2021, 09.16

Veliki nemški derbi med Borussio Dortmund in Bayernom je pretekli konec tedna dvignil ogromno prahu. Vrhunski dvoboj, ki ste ga lahko pospremili na Šport TV, se je končal z bavarsko zmago s 3:2, a je imel tudi tretji polčas.

Najstniški biser Borussie Jude Bellingham je v intervjuju po tekmi besno dejal: “Sodniku, ki je v preteklosti že prirejal tekme, zaupate sojenje največjega derbija. Kaj ste pričakovali?”, so bile besede Angleža, ki ni bil zadovoljen s sojenjem Felixa Zwayerja.

Osemnajstletnik je hitro prejel kazen za svoje besede, ki so jih obsodili tudi mnogi organi rumeno-črnega kluba. S strani nemške nogometne zveze je bil kaznovan s 40.000 evri.

Izkušeni Zwayer, ki spada v elitni rang sodnikov Uefe, je v sredo spregovoril za nemški Bild. “Predlagal sem, da bi se o tem osebno pogovoril z Bellinghamom in Borussio, a nisem dobil odgovora. Zame finančna kazen nima pomena, raje bi videl, da bi sam dojel, da je šel predaleč. Sprejel bi iskreno opravičilo, ki ga že nekaj dni pričakujem,” je dejal sodnik iz Berlina, ki je med drugim sodil tudi na 22 tekmah elitne lige prvakov.

 

Foto: Bernd Thissen/AP via Guliver

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več