single
[2759]
125662
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Nove skrbi za Milan: Bo moral Ibra pod nož?

Avtor: Kenny Jan
14. 5. 2021, 15.25

Švedski zvezdnik v dresu Milana Zlatan Ibrahimović ima zopet težave s poškodbo, tokrat mu nevšečnosti povzroča koleno. 39-letnik naj bi se že sestal s specialistom, ki mu je ponudil dve možnosti: ali nadaljevati s konservativnim zdravljenjem ali pa iti na operacijo, ki bi mu sicer onemogočilo nastop na evropskem prvenstvu.

Ibrahimović je poškodbo kolena staknil prejšnji vikend na gostovanju v Torinu, kjer je Milan prišel do visoke zmage s 3:0.

Čeprav je Stefano Pioli po tekmi dejal, da bo Ibrahimoviću namenil potreben počitek, tako da bo Šved pripravljen za nastop v zadnjem krogu v Bergamu proti Atalanti, pa številni mediji poročajo, da je 39-letni napadalec že zaključil z letošnjo sezono.

Po pisanju slovite Gazzette dello Sport, je Ibrahimović odpotoval celo v Pittsburgh, kjer ga je pod drobnogled vzel specialist Volker Musahl. To je isti zdravnik, ki je že operiral Ibrahimovićevo koleno leta 2017, ko je Ibra še nosil dres Manchester Uniteda.

Musahl naj bi švedskemu reprezentantu svetoval, naj izbere med dvema opcijama – ali nadaljevati z neučinkovitim konservativnim načinom zdravljena ali iti pod nož, zaradi katerega bo izpustil evropsko prvenstvo, kar pa zagotovo noče, saj bi bilo to lahko zadnje Švedovo veliko tekmovanje v karieri profesionalnega nogometaša.

Druga možnost bi seveda vplivala tudi na Milanovo ekipo na začetku nove sezone.

Ibrahimović je sicer z Rossoneri podpisal novo pogodbo, ki mu bo prinesla kar 7 milijonov evrov bogastva, se pa lahko ta številka drastična zniža – odvisno od tega, koliko tekem bo Ibrahimović v naslednjem tekmovalnem obdobju sploh odigral.

Zlatan je v letošnji sezoni zaradi težav s poškodbami manjkal na kar 22 obračunih, še dva bomo morali prišteti, v kolikor bo odsoten še proti Cagliariju in Atalanti ob koncu te italijanske prvoligaške zgodbe.

Foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Bayern prvič v sezoni brez vseh točk, lekarnarji na Allianz Areni iztržili remi (VIDEO)...Več

2

Železarji do nove zmage v podaljšku (VIDEO)...Več

3

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več